Rattenjager Peter Peeters in het nieuws

Vrijdag 30 december is in het 20:00 journaal aandacht besteed aan het verbod op rattengif in het nieuwe jaar. Het Kennis en Adviescentrum Dierplagen (KAD) heeft prima uitgelegd waarom ratten/muizengif problematisch is en alleen nog door professionele ongediertebestrijders mag worden gebruikt.

Peter Peeters (schutter rechts) doet schietvaardigheistoets

Er werd ook aandacht besteed aan alternatieve methoden van rattenbeheersing. Daarbij werd een van onze rattenjagers geïnterviewd en in beeld gebracht bij zijn werk.

Zie: Rattengif in 2023 aan banden: de kogel als alternatief – https://nos.nl/l/2458239

De inzet van rattenjagers maakt het gebruik van rattengif overbodig. Deze boodschap van Peter komt heel mooi over. Dank je wel!

11 gedachten aan “Rattenjager Peter Peeters in het nieuws”

  1. Hallo Peter,
    Mooie reportage is er van gemaakt. Het is denk ik goed overgekomen, zonder daarbij het in beeld brengen van directe afschot van de ratten!
    De urgentie om goede bestrijding te doen zoals wij die prefereren, blijvend onder de aandacht te brengen!

  2. Nou Peter aan belangstelling geen gebrek,
    maar je ben dan ook een goede rattenjager die op de juiste manier inbeeld weet te brengen hoe je ratten op en humanere manier bestrijd in plaats van met vergif. Het zijn ook dieren met gevoel en vergif is een lijdensweg en waarbij het dan ook nog eens in de mens en in andere nuttige dieren terecht komt, je heb in het interview dan ook heel goed verwoord waar de rattenjagers voor staan!

  3. Mooi gedaan Peter! Je hebt ons werk als professioneel rattenjager mooi en duidelijk neergezet in het NOS journaal. Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *