Afronding najaar cursussen

In oktober hebben Henk Fennema en ik weer twee groepen van 10 cursisten opgeleid. Daarmee zijn er weer 19 leden toegevoegd aan ons collectief van rattenjagers.nl. We hebben daarmee nu 140 gecertificeerden voor de Ratslagmethode.

Henk Fennema met cursisten uit de zaterdaggroep

We hadden in de vrijdag groep twee kandidaten die hun toets voor schietvaardigheid niet hebben gehaald. Een daarvan is zaterdag teug gekomen en heeft na wat extra oefening de toets alsnog gehaald.

We hadden ook nog een herexamenkandidaat uit de voorjaarscursus. Ook deze heeft de toets (nu met vlag en wimpel) gehaald.

Evaluatie van de cursus

Henk en ik merken dat het tijd is om onze cursus eens goed tegen het licht te houden. We hebben in de afgelopen twee jaar veel nieuwe inzichten opgedaan die hun plek hebben gekregen in de presentaties. Het wordt nu ook tijd om het Handboek voor de Rattenjager een update te geven. Ik ben al enkele weken bezig met aanpassingen en werk hard aan een nieuwe (3e) druk, die begin december 2023 in de handel moet komen. We kunnen terugkijken op een succesvolle tweede druk, waarvan er nu bijna 1000 zijn verkocht.

Inschrijvingen voor 2024

De belangstelling voor onze cursus is zo groot dat we werken met wachtlijsten. Intussen is de planning voor het voorjaar 2024 gereed en hebben we mensen van de wachtlijst kunnen plaatsen. Daarmee zitten de cursussen voor maart en mei 2024 al weer bijna vol. We gaan afhankelijk van de inschrijving in het najaar 2024 ook nog een paar cursussen plannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *