Cursussen maart in veel regen

Op 1 april hebben 9 van de 10 cursisten van de zaterdaggroep hun schietvaardigheid bewezen. Eén cursist heeft het niet gehaald, maar deze heeft zich voorgenomen om flink te gaan oefenen. Hij krijgt in mei de gelegenheid voor een herexamen. In de vrijdaggroep is er ook één gezakt en ook deze krijgt in mei een herkansing.

Gediplomeerden van de vrijdaggroep

In de zaterdaggroep hadden we een primeur. We hebben in deze groep het honderdste diploma uitgereikt. Henk en ik zijn er trots op dat we zover zijn gekomen.

Charles Vleeming uit Gronsveld met 100’e diploma

In mei starten er weer twee groepen met nog eens 20 kandidaten. Ondertussen gaan we een planning maken voor nog een paar cursussen in het najaar.

Toelatingseisen

Door de publiciteit van het afgelopen jaar is het aantal aanmeldingen voor onze cursussen sterk toegenomen. Meer dan we kunnen plaatsten en daardoor moeten Henk en ik nog meer gaan selecteren. Wij voeren met iedere potentiële kandidaat een intakegesprek om te achterhalen of iemand (volgens ons idee) past in het profiel van de rattenjager. Daarbij hebben professionele plaagdierbeheersers, jachtaktehouders en ervaren rattenjagers een pre.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *