Website gelanceerd!

Vandaag op 1 juli 2021 gaat de website RATTENJAGERS.NL officieel van start. Het idee voor RATTENJAGERS.NL is ontstaan tijdens de try-out van de cursus “Schietvaardigheid voor Rattenjagers” in mei 2021 op de schietbaan van SV Baarn.

Zes geselecteerde cursisten en de instructeurs (Jos Kruis en Henk Fennema) waren allen al op een of andere manier betrokken bij het rattenjagen en daarmee was veel kennis over het onderwerp bijeengebracht. Wij hebben drie gezellige en leerzame zaterdagen doorgebracht op de schietbaan in de bossen nabij paleis Soestdijk. We hebben de cursus samen gemaakt en uiteindelijk hebben we elkaar gekwalificeerd door een toets voor schietvaardigheid af te leggen.

Hier is ook het idee ontstaan om als collectief van gekwalificeerde rattenjagers te gaan samenwerken. Dit doen ze op RATTENJAGERS.NL. Daarop delen ze kennis en ervaring en presenteren zij zich als professionele rattenjagers in Nederland. Verder is afgesproken dat er een voor iedereen toegankelijk Handboek moet komen, zodat de kennis en ervaring uit de cursus ook wordt geborgd. Jos Kruis van RATSLAG Rattenbestrijding is hiermee bezig.

Henk Fennema rijkt de eerste 8 diploma’s uit

De cursisten van de komende cursussen (als zij geslaagd zijn) worden ook uitgenodigd om aan te sluiten. Daarmee worden zij als RATTENJAGERS.NL zichtbaar als nieuwe en groeiende beroepsgroep en kunnen ze hun potentiële klanten beter informeren en bedienen.

Voor de goede orde… RATTENJAGER.NL is geen vereniging of rechtspersoon. Deze website heeft de functie van een folder, waarin gekwalificeerde rattenjagers zichzelf presenteren. De website wordt ter beschikking gesteld door RATSLAG Rattenbestrijding, Training & Advies.